Înregistrare

Soluții personalizate

Fiecare proiect este unic având nevoi specifice. Hager vă oferă o gamă variată de produse și sisteme care satisfac cele mai stricte cerințe. De asemenea, vă putem oferi soluții personalizate care să ofere proiectelor dumneavoastră un aspect unic.

Soluții personalizate: Berker Manufaktur

La Hager superlativul se identifică cu Berker Manufaktur. Aproape orice idee despre modul în care doriți să integrați aparatajul ultraterminal în proiectul dumneavoastră poate fi pusă în practică. Întrerupătoarele unicat sunt combinația ideală între producția manuală și înalta tehnologie.

Pentru proiectele speciale dezvoltam soluțiile împreună cu arhitecți și proiectanți. Majoritatea produselor se bazează pe cerințe speciale ale clienților care nu pot fi introduse pe piață ca și produse uzuale. Suntem mândri că putem satisface aceste cerințe. Deoarece produsele sunt unice considerăm că individualitatea contează, nu viteza de executare a acestora.

Aveți posibilitatea de a vă crea un design personal prin alegerea unor culori speciale, marcaje speciale, tratamente speciale de suprafață, dimensiuni sau modul de operare a aparatajelor.

Berker Manufaktur

6675001.3324

Contactați-ne