Înregistrare

Distribuția energiei

Sisteme de distribuție

Tablourile de distribuție sunt create pentru a satisface toate cerințele. Sectorul rezidențial necesită tablourile volta cu montaj încastrat, care răspund celor mai exigente nevoi, fiind disponibile și în variante multimedia. Pentru condiții de mediu dificile care necesită un produs cu grad de protecție ridicat, tablourile vector și orion sunt alegerea ideală.  Sectoarelor comercial și industrial le este destinată gama de tablouri quadro disponibilă până la 3200A. 

Tablouri etanșe

În condiții de mediu dificile este necesar un produs foarte rezistent la murdărie și umiditate. Tablourile etanșe: orion plus, FK și vector, cu grad de protecție ridicat, sunt alegerea ideală. 

Aparataj general

Nivel ridicat de siguranță și funcționalitate, dimensiuni constructive modularizate pentru curenți nominali de până la 1600A. Montare rapidă, simplă și sigură a accesoriilor. 

Aparataj modular

Protecția modulară Hager asigură siguranța și simplitatea în utilizare, cât și reducerea timpului de manoperă. Echipamentele modulare Hager sunt în conformitate cu standardele relevante din domeniu; produse la un nivel înalt calitativ conferă protecție instalațiilor electrice, persoanelor cât și bunurilor.