Înregistrare

Hager Group

Hager Group este un important furnizor la nivel mondial de soluții și servicii pentru instalații electrice din clădirile rezidențiale, comerciale și industriale.


Hager Blieskastel
Compania a fost fondată în anul 1955 de către Hermann Hager și Dr. Oswald Hager împreună cu tatăl lor Peter, rămânând până în zilele noastre o afacere de familie, deținută și condusă de membrii familiei Hager. Sediul central este localizat în Blieskastel, Germania. Funcționarea Hager sub forma de Societate Europeană (Societas Europaea, SE) subliniază atât diversitatea culturală, cât și rădăcinile noastre europene. Cu toate acestea, Hager Group este o afacere la nivel mondial având: 11.400 de angajați care generează o cifră de afaceri de aproximativ 1,9 miliarde de euro (2017). Produsele Hager sunt produse în 23 de fabrici situate în întreaga lume, iar clienții din peste 120 de țări oferă încredere produselor noastre.

Brandul Hager are o gamă variată de produse de la distribuția energiei, managementul cablurilor la sisteme de automatizare a clădirilor și sisteme de securitate. Alte branduri ale grupului Hager sunt Berker, Bocchiotti, Daitem, Diagral, Efen și Elcom. Diversitatea brandurilor ne permite să combinăm toate competențele necesare dezvoltării produselor, sistemelor și serviciilor inovatoare necesare automatizării clădirilor. Împreună cu partenerii noștri din industria și comerțul cu produse electrice, dezvoltăm produse care să răspundă celor mai exigente cerințe ale pieței. Viziunea noastră este îndreptată către necesitățile viitoare ale societății pentru a putea crea soluțiile ideale.


Hager Obernai