Înregistrare

Distribuția energiei - distribuție fiabilă

Soluția noastră

Distribuția energiei formează nucleul fiecărei instalații electrice, atunci când sistemul este eficient, clădirile devin spații sigure care economisesc energie.

Gama variată Hager de tablouri de distribuție este disponibilă până la 3200A. Sistemele sunt adaptate nevoilor instalatorilor, care permit configurarea instalațiilor în funcție de client. De asemenea, sunt îndeplinite cele mai stricte standarde de securitate.

Indiferent dacă optați pentru sistemul universal modular sau pentru tehnologia sistemelor quadro, cu Hager sunteți siguri de flexibilitate maximă și de costuri minime de instalare. Datorită conceptului ambelor sisteme, puteți utiliza în mod optim spațiul disponibil, în timp ce componentele pre-asamblate vă vor reduce timpul de instalare.

Siguranță și fiabilitate dintr-o singură sursă

Prin intermediul gamei noastre de distribuție a energiei aveți la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru configurarea unei instalații moderne orientate spre viitor. De la tablouri de distribuție, disjunctoare, întrerupătoare generale, separatoare de sarcină până la sisteme de automatizate și control eficient al clădirilor comerciale.

Dacă nu știți exact ceea ce aveți nevoie, echipa noastră de ingineri tehnici vă pot sfătui în realizarea soluțiilor pentru proiectul dvs. și vă vor sprijini acolo und este necesar.

Oferta noastră

Contactați-ne