Înregistrare

Managementul cablurilor

Sistemele de plintă tehalit asigură îndeplinirea cerințelor arhitecturale deosebite pentru locuințe și birouri. Aspectul elegant al materialului folosit, alături de liniile drepte ale canalului se integrează armonios în toate construcțiile noi, dai și în cele existente. Disponibile în culori eloxate naturale sau acoperite cu vopsea din pulberi ecologice creează ambienturi clasice sau moderne. 

tehalit.BR - Sisteme de plintă

tehalit.LF - Sisteme de plintă

Sisteme de plintă GBD/GBA

tehalit.VK - Plintă perforată

Managementul cablurilor nu presupune doar un aspect vizual plăcut, ci și modul de organizare a sistemelor în cadrul instalației, precum și funcționalitatea și fiabilitatea operațională. Prin intermediul sistemelor de canal cablu tehalit.BA7, tehalit.BA6, tehalit.DNG și tehalit.HNG, Hager este capabil să ofere o gamă de canale PVC într-o varietate de dimensiuni, culori și alte specificații care îndeplinesc orice cerințe. 

tehalit.RI - Coloane și minicoloane birou

Alegerea unui sistem de coloane alimentate prin tavan creează spațiu și crește siguranța la nivelul pardoselei. Datorită traseului de cabluri prin tavan accidentele de la locul de muncă sunt o problemă a trecutului. Sistemul tehalit.DA racordat la tavan face conexiunile electrice și de date disponibile în jurul camerei. Acestea pot fi montate de către o singură persoană folosind mecanisme de tensionare sau flexibile; mecanismele de prindere sunt de asemenea integrate în sistem. 

tehalit.AP - Sisteme flexibile birou

tehalit.ateha

Sisteme de minicoloane