Înregistrare
 

Distributia si managementul energiei electrice

Cu o istorie de peste 60 ani, Hager este sinonim cu o oferta vasta si completa. Cea mai buna calitate, produse de ultima ora, modularitate, usurinta in instalare si in utilizare, serviciile excelente si designul sofisticat sunt caracteristicile care disting Hager. Incepand cu sistemul de distributie a energiei de joasa tensiune, protectia modulara și dispozitive de comutatie, noi rezolvam orice solicitare pană la 630 A.

Tablouri de distributie

Hager este un producator de renume mondial care ofera o gama completa de sisteme de instalatii electrice pentru cladiri rezidentiale, de birouri si cladiri publice. Cu Hager, distributia energiei electrice se realizeaza cu usurinta, in conditii de siguranta si rapiditate.

Aparataj general de protectie

Cu Hager este dovedita conexiunea existenta intre tehnologie si control care permit ca disjunctoarele si intreruptoarele de sarcina sa fie intotdeauna in siguranta.

Aparataj modular

Siguranta in utilizare si usurinta de montaj, protectia instalatiei electrice, protectia persoanelor si a bunurilor. Echipamentele modulare Hager sunt conforme cu standardele relevante si produse la un inalt nivel calitativ asigurand simplitatea si siguranta in utilizare.