Sigur și simplu:
Producem mai mult, mai bine și mai rapid
 

 

Hager este o afacere de familie care v-a câștigat încrederea de-a lungul timpului. În prezent, ne confruntăm cu blocaje de aprovizionare pentru anumite game de produse.

Vă asigurăm că acționăm la toate nivelurile companiei și luăm măsuri pentru a depăși această situație cât mai repede posibil.

Echipele noastre lucră fără încetare pentru a îmbunătăți această situație.






Personal: Toată lumea se implică!

Noii angajați ne întăresc echipele din producției, logistică și administrație, între timp toți colegii noștri lucrează la maximum pentru dumneavoastră în fiecare departament al companiei.





Investim în fabrici : pentru a crește capacitatea producției

În ultimele 24 de luni, Hager a demarat un program ambițios de extindere a producției pentru a putea satisface cererea dumneavoastră de produse, acum și în viitor. În Germania și Franța fabricile au fost extinse cu peste 10.000 m2 și s-au investit până acum 83 de milioane de euro. O altă etapă importantă a fost inaugurarea noii noastre fabrici din Bieruń, Polonia, în valoare de 50 de milioane de euro, cu peste 21.000 de m2 și 1.000 de noi angajați.






Lanț de aprovizionare: măsuri de securitate și sisteme de avertizare timpurie

Prin instituirea unor sisteme de avertizare timpurie, putem identifica mai rapid problemele din lanțul de aprovizionare și putem lua măsuri proactive, astfel încât livrările să fie cât mai puțin afectate.







Termene de livrare: o mai bună precizie

Sistemele noastre informatice au fost actualizate pentru a putea oferi termene de livrare cât mai exacte.



Gestionarea, încărcarea, stocarea și distribuția energiei electrice

În prezent, cererea de energie electrică este însoțită de necesitatea de a o gestiona eficient.
Construirea unei lumi mai bune necesită răspunsuri inovatoare care să fie pregătite acum și pregătite pentru viitor.

Managementul energiei

Soluțiile Hager se adaptează la nevoile clădirilor rezidențiale, investitorilor și proprietarilor. Vă puteți pregăti de astăzi pentru viitor, într-un mod sigur și simplu, cu ajutorul soluțiilor de e-mobilitate, stocarea energiei și distribuție eficientă a energiei electrice.

Distribuția energiei în condiții de siguranță

Soluțiile pentru înalta tensiune impun cerințe ridicate în ceea ce privește siguranța instalației. Joncțiunea cu soluțiile de joasă tensiune trebuie să conțină sisteme de distribuție care permit instalarea rapidă și conformă cu standardele tablourilor de distribuție de joasă tensiune și controlul sigur al sarcinilor de comutare.

Formular de contact

Luați legătura cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta.

Contactați-ne