Printare

Hager Romania SRL
Bd-ul Preciziei nr.32
Bucuresti

Tel: 0040 31 40 55 217
Fax: 0040 31 40 55 216

E-mail: info@hager.ro
© Hager Romania
Sunt exceptate greşelile şi modificările tehnice.
Director executiv:
Cornel Sfetcu

Sediul înregistrat al societăţii comerciale:
Bd. Preciziei, nr. 32, sector 6, Bucuresti

Nr. Registrul Comerţului:
J40/12043/2002

Codul unic de identificare:
RO15039785

Protectia informatiilor

De fiecare dată când vizitaţi un site web pe internet, serverul înregistrează automat vizita dumneavoastră. De obicei sunt înregistrate datele standard. Adesea, cookie-urile sunt folosite în scopul de a stabili preferinţele vizitatorilor şi pentru a putea optimiza site-ul. Aceasta se petrece şi atunci când vizitaţi site-ul nostru. Cu toate acestea, datele personale vor fi stocate numai dacă le introduceţi pe unul din formularele noastre (de exemplu, de înregistrare, de solicitare informaţii, de înregistrare seminar, înregistrare pentru newsletter, înregistrare în formularul de feedback, download, etc). Prin trimiterea acestor informaţii în formulare vă exprimaţi acordul de stocare a datelor, astfel încât să vă putem oferi cele mai bune informaţii în viitor. Datele dumneavoastră vor fi, desigur, tratate în mod confidenţial şi nu vor fi transmise către terţi.
Dacă nu sunteţi de acord cu stocarea acestor date, ne puteţi comunica oricând acest lucru, pentru a şterge datele dumneavoastră. Nici o responsabilitate nu mai este acceptată dincolo de cererile de modificare sau ştergere.

Răspundere

Pregătirea documentelor şi fişierele pe care le găsiţi pe site-ul nostru de internet - şi conţinutul lor - se face cu cea mai mare grijă posibilă. Vă rugăm să înţelegeţi, totuşi, că nu putem oferi nici o garanţie de corectitudine sau integralitate a informaţiilor publicate pe acest site. Nu vom accepta nici o răspundere pentru orice pagubă care ar putea fi cauzată, direct sau indirect, din utilizarea site-ului şi a informaţiilor conţinute în acesta. Aceasta nu exclude răspunderea pentru neglijenţă gravă sau premeditare.
Mai mult decât atât, nu ne asumăm răspunderea pentru conţinutul altor site-uri pe care le puteţi vizita, prin intermediul hyperlink-urilor de pe site-ul nostru. Acesta este conţinut extern şi nu avem nici o influenţă asupra acestuia. Aceste link-uri de pe site-ul nostru sunt oferite ca un serviciu suplimentar. Cu toate acestea, nu suntem responsabili pentru conţinutul lor.
Gabriel Paica
Hager Romania
Cautare avansata
 • Distributia
  energiei
  Aparataj ultraterminal &
  Sistem de management a cladirilor
  Sistem de management
  al cablurilor
  Service &
  Downloads
  Cunoastere
  si educare
   
  Firma
  Contact
   
  Printare
  Cookies
  Privacy
Contact Hager  Buletin informativDistibuitor autorizat